[MyWeekend] Agar-Agar Mak!

Agar-agar pandan dan coklat…. Air tangan mak yg terbaik~

Photo Collage Maker_auPS18

Alang-alang sentuh tentang agar-agar ni, just nk inform, susah nk cr agar-agar yg halal…kalau p kedai kebanyakannya xde tanda halal..so, jd was-was plak…Setakat ni setahu sy ada 2 brand agar-agar ni ada tanda halal…Salah satunya yg ni:-

Photo Collage Maker_Fox6cY

**yg ni pon bknnya halal jakim tp at least yakin nk consume bkn cam brand yg len…

Nak jgak share…hrni mengemas jumpa ni:-

Photo Collage Maker_6tLoKw

Hooh…betul2 menggamit kenangan… Sayangnya dah xley guna…jd perhiasan antik je la… Hehe…

P/s: Teringin makanan Korea ni…nk p merasa di Sweetree Ampang!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s