Korean Village @Ampang

Photo Collage Maker_gitdcW

Venue: Sweetree Korean Restaurant, Ampang

Event: Dinner with fellow workmates

Menu: Korean Foods!

Photo Collage Maker_qUzqPb

* Suasana dan dekorasi dalaman…

Photo Collage Maker_nmsdnW

* Belek2 menu (dilemma nak makan apa, macam nak sume aje)…Dapat free appetizer…

Photo Collage Maker_OH1KWg

* Drinks(Iced Green Tea Latte&Ice Chocolate) & Banchan(side dish)

and here comes the main dishes~~

Photo Collage Maker_6TJrDJ

* Dol Sot Bi Bim Bap

Photo Collage Maker_o9A4Do

* Jjambong

Photo Collage Maker_sYNuM3

* Bulgogi Fried Rice

Photo Collage Maker_OlCxbz

* Cream Sauce Tteokbeokki

Photo Collage Maker_cVe7aL

* Bulgogi Plate

Photo Collage Maker_Uq9jrV

* Kkimbap with BBQ sauce & Mayonaise sauce

Selepas meredakan kempunan nak mkn mknn korea, kami ke kedai runcit korea pulak tak jauh dari Sweetree ni…

Photo Collage Maker_JJLngN

* Tp xbeli pape pon, cume mencuci mata n berpaparazzi je~

Alang2 share pasal korean food ni…sja nk share korean food yg prnah dijamah sebelom ni…

Photo Collage Maker_XRem50

* @DubuDubu Berjaya Times Square Mall

Photo Collage Maker_kkuKOn

* @Gimone Ampang Point Shopping Mall…tp yg ni gambar lama, dah x jejak kat sini dah sbb dengar kata tak halal…huhuT__T

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s